Nazilli Belediyesi'nde Çalışacaklar Kurayla Belirlendi

Nazilli Belediyesi ile İş-Kur Aydın İl Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Çalışma Programı Hizmetleri Sözleşmesi gereği, belediyede çalıştırılacak personeli belirlemek için kura çekildi.

Nazilli Belediye Meclis Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İş-Kur Nazilli Şube Müdürü Şahin Altınkurt ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ile iş başvurusunda bulunan vatandaşlar katıldı.

Başvuruda bulunan 110 kişinin katıldığı kura çekimi sonunda belirlenen 9'u kadın toplam 19 kişi, 1 Nisan'dan itibaren 3 ay süreyle asgari ücretle Nazilli Belediyesi'nde çalışmaya başlayacak.

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, TYÇP kapsamında İş-Kur ile belediyeleri arasında imzalanan sözleşme gereği, 2009 yılında 3 aylık 15 kişi, 2010 yılı içerisinde 4 aylık 13 kişi, 2011 yılı içerisinde 1 aylık toplam 97 kişi ve 2 aylık toplam 10 kişiye iş imkanı sağladıklarını kaydetti.

Alıcık, kura çekimi sonrasında 1 Nisan'dan itibaren 3 ay boyunca belediyede görev yapacak personelin, ilçe ve İsabeyli beldesi sınırları içerisinde bulunan rekreasyon alanı, parklar, kavşaklar, refüjlere çiçek dikimi, ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme işlerinde çalıştırılacağını kaydetti.