Kadışehri Eğitim Gönüllüleri Derneği'nden Kazlı Pilav İkramı

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde faaliyetini sürdüren Eğitim Gönüllüleri Derneği, Kadışehri Kaymakamlığı Kapalı Halı Saha Futbol Turnuvası final maçı sonrası oyunculara kazla pişirilmiş pilav ikram etti.

9 takımın mücadele ettiği ve çoğunluğu işadamları, eğitimciler, sağlık çalışanları, öğrenciler ve diğer meslek kuruluşları üyelerinden oluşan takımların oynadığı futbol turnuvasının final maçı yapıldı. Turnuva sonunda şampiyon olan Kadışehri Eğitim Gönüllüleri Derneği futbol takımı şampiyonluk kupasını Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut’un elinden aldı.Turnuva sonrası Kadışehri Düğün Salonu'nda düzenlenen programda davetlilere kazlı pilav ikram edildi. Programa Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, AK Parti İlçe Başkanı Şahabettin Aksoy, İl Encümenleri Recai Şenyüz, Ahmet Yılmaz, Kadışehri Eğitim Gönüllülüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Şenyüz ve turnuvaya katılan takım oyuncuları katıldı.

Eğitimciler Derneği Başkanı Şeref Şenyüz, yaptığı açıklamada, dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini, ilçe eğitim başarısının yükseltilmesi için yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Dernek Başkanı Şenyüz, "Dernek olarak üyelerimizle birlikte farklı bir etkinlik yapmak istedik. Yoğun iş temposundan bir nebze uzaklaşıp stres atma adına futbol turnuvası düzenledik. Burada amacımız ilçemizdeki bütün meslek kuruluşlarını bir araya getirerek hem güzel bir birliktelik oluşturmak, hem de kaynaşmaya sağlamak adına böyle bir turnuva maçı düzenledik. Turnuvaya katılan takımlarımız oldukça güzel mücadele etti. Çok renkli ve güzel görüntüler ortaya çıktı. İnşallah bu turnuvayı her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.

Dernek olarak eğitime yönelik çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Şenyüz, "Bizler eğitim gönüllüleri olarak ilçemiz eğitiminin başarısı için faaliyetlerimize devam ediyoruz. Okullarımızda yaptığımız etkinliklerin yanı sıra öğrencilerimize yönelik birçok katkılarımız oluyor. Yine öğrencilerimizin sınavlara daha iyi hazırlanmalarına yönelik deneme testleri ile onlara destek oluyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız dün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Bu vesile ile turnuvamıza katılan takımlarımıza, belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Belediye Başkanı Davut Karadavut, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Şenyüz’e böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür etti. Başkan Karadavut, "Bizler ilçemizin fiziki ve genel durumunun daha iyi olması, örnek bir ilçe yapmak için çalışırken, Eğitim Gönüllüleri Derneği de ilçe eğitim başarısı için çalışıyor. Sosyal ve kültürel etkinliklerle de yine farklı meslek kuruluşlarını bir araya getirerek güzel bir birliktelik oluşmasını sağladı. Ben derneğimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı .