Başrolünü Julia Roberts'ın ''Pamuk Prensesin Maceraları '' Açıklaması

''Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'' masalına farklı bir yorum getirerek, hikayede söylenmeyenleri işleyen ''Pamuk Prensesin Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana'' adlı film, yarın sinemaseverlerle buluşacak.

Yönetmenliğini Tarsem Singh'in üstlendiği filmde Julia Roberts, Pamuk Prenses'in kötü kalpli üvey annesini canlandırıyor. Pamuk Prenses rolünde Lilly Collins'in, prens rolünde Armie Hammer'ın kamera karşısına geçtiği filmin diğer oyuncuları Nathan Lane, Mare Winningham, Sean Bean ve Mare Winningham.

Cem Gül'ün kamera arkasına geçtiği ''Kaos: Örümcek Ağı'' gösterime girecek. Rojda Demirer, Gökhan Mumcu, Cemal Hünal, Bora Akkaş, Selçuk Özer, Ayça İnci, Levent Can, Orhan Aydın, Kazım Akşar ve Demir Karahan'ın rol aldığı filmin senaristi Tolga Küçük. Film, Türkiye'yi hem yurt içi hem de yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın 48 saat içinde ülke için çok riskli bir tehdidi bertaraf etmeye çalışmasını konu alıyor.

Mitolojiyi beyazperdeye taşıyan ''Titanların Öfkesi'', haftanın yeni filmlerinden. Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Edgar Ramirez, Toby Kebbell, Rosamund Pike, Bill Nighy, Danny Huston ve Lily James'ın rol aldığı filmin yönetmeni Jonathan Liebesman. Film, Zeus'un yarı insan yarı tanrı oğlu Perseus'un canavar Kraken'i destansı bir şekilde alt ettikten 10 yıl sonra daha sakin bir hayat sürdürmek ve 10 yaşındaki oğlu Helius'a bakmak için bir balıkçı kasabasına yerleşmesini, ancak bu sırada tanrılar ve titanlar arasındaki güç yarışının kızışmasını işliyor.

-Sinemalardan-

Metropol: ''Açlık Oyunları'', ''Titanların Savaşı'', ''Fetih 1453'', ''Sen Kimsin'', ''Kaos: Örümcek Ağı'', ''Patlak Sokaklar''.

Optimum: ''Titanların Öfkesi'', ''Gizemli Adaya Yolculuk'', ''Max Maceraları: Kralın Doğuşu'', ''Patlak Sokaklar'', ''Sen Kimsin'', ''Pamuk Prensesin Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana'', ''Fetihn 1453'', ''Açlık Oyunları''.

Bahçelievler Büyülü Fener: ''Titanların Öfkesi'', ''Açlık Oyunları'', ''Fetih 1453'', ''Bir Ses Böler Geceyi'', ''Sen Kimsin'', ''Son Vurgun'', ''El Yazısı'', ''Pamuk Prensesin Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana'', ''Elveda İlk Aşk'', ''Kaos Örümcek Ağı'', ''Gri Kurt''

Kızılay Büyülü Fener: ''Fetih 1453'', ''Açlık Oyunları'', ''Bir Ses Böler Geceyi'', ''Sen Kimsin'', ''Son Vurgun'', ''El Yazısı'', ''Pamuk Prensesin Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana'', ''Elveda İlk Aşk'', ''Kaos: Örümcek Ağı'',''Gri Kurt''