İzmir Emniyet Müdürü Bilkay Ege Takımlarına Dikkat Çekti

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, ''Tek umudumuz Akhisar ve play-off yarışı içindeki Karşıyaka, Buca ve Göztepe'' dedi.

İzmir Gücü Spor Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Bilkay'ı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, ziyarette yaptığı konuşmada, Manisaspor'un düşmesiyle Süper Lig'de Ege takımı kalmadığına dikkati çekerek, ''Tek umudumuz Akhisar ve play-off yarışı içindeki Karşıyaka, Buca ve Göztepe. Bucaspor'un genç oyuncularını seyretmekten keyif alıyorum. İZVAK zor bir işe soyunmuş, ancak başarılı organizasyonlara imza atılacağına eminim'' diye konuştu.

İZVAK'ın altyapı projelerini anlatan ve İzmirli yöneticilerin desteğini aldıklarını kaydeden Tuğrul Yemişçi de taraftar projelerinde İzmir Emniyet Müdürlüğü ile beraber hareket etmek istediklerini belirtti.

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'u hazırlayan komisyonda görev aldığını hatırlatan ve tecrübelerini vakıfa aktarmayı amaçladığını söyleyen Yemişçi, ''Sizlerin de desteğiyle tribünde rahat maç seyreden, olaysız, küfürsüz, fair-play'in ön planda olduğu organizasyonlara imza atabiliriz'' ifadelerini kullandı .