Makedonya Heyeti Aydın Belediyesi’ni Ziyaret Etti

2. Uluslararası Tepecik Kültür ve Turizm Buluşması etkinlikleri kapsamında Aydın’da bulunan Makedonya heyeti, Aydın Belediyesini ziyaret etti.

Makedonya Heyeti Aydın Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Tepecik Beldesi Ekonomik Sosyal Kültürel Sportif ve Bilimsel Faaliyetler Derneği ve Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği işbirliği ile düzenlenecek olan 2. Uluslararası Tepecik Kültür ve Turizm Buluşması etkinlikleri kapsamında Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Makedonya Milletvekilleri Lijana Zaturovska, Mihaylo Dzolonga, Kosana Mazneva, Silvana Boneva, Vasko Micevski, Negotino Belediye Başkanı Pane Trajkov, İzmir Ticaret Ataşesi Alev Sülejman, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun, Mustafa Kemal Atatürk Bitola Derneği Başkanı Şhenol Memiş, Bitolo (Manastır) Belediyesi meclis üyeleri ve Makedon gazeteciler Aydın Belediyesi’ni ziyaret etti.

Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun II. Uluslararası Tepecik Kültür ve Turizm Buluşması etkinlikleri kapsamında Aydın Belediyesini ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten dolayı Makedon heyetine teşekkür eden Aydın Belediyesi Başkan Yardımcıları Şefika Çoban ve Cemalettin Küçükerol belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski, Aydın ilini çok beğendiklerini, Aydın Belediyesinin hizmetlerini yakından görme fırsatı bulduklarını belirterek Aydın Belediyesine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Makedonya’da görev yapan Türk gazeteciler, Makedonya’da yayın yapan tek Türk gazetesi olan Yeni Balkan Gazetesini Aydın Belediyesi Başkan Yardımcıları Şefika Çoban ve Cemalettin Küçükerol’a hediye etti .