Ak Parti Yıldızeli İlçe Teşkilatı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yıldızeli İlçe Teşkilatı Mart ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Yıldızeli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda, ilçe teşkilatının projeleri ve yapılan hizmetlerde gelinen son noktalar ile belde teşkilatlarının durumları görüşüldü.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, teşkilatlar arası uyum ve ahengin önemine değinerek, ''Gerek il ve gerekse ilçe yönetimimizdeki birlik ve beraberlik, uyum ve ahenk dalga dalga vatandaşlarımızın desteğine dönüştü. Bu destekle de teşkilat başarılarını her seçimde daha üst seviyeye ulaştırdı. Haliyle yeni yatırımlar ve yeni hizmetlerle tanıştık. Yıldızeli teşkilatına başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş ise ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. AK Parti Yıldızeli İlçe Başkanı Zahit Doğan da bakanlarla, milletvekilleriyle, il ve ilçe yönetimiyle, belediye başkanlarıyla birlik ve ahenk içerisinde çalıştıklarını ve bunun sonucu olarak da ilçeye güzel hizmetler getirdiklerini belirtti.

Doğan, ahenkli çalışmanın başarının anahtarı olduğunu ifade ederek, bu yolda devam edeceklerini kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Yıldızeli İlçe Başkanı Zahit Doğan, Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Haris, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Fethi Türkay ve Hasan Cenik, Yavu ve Şeyhhalil belde başkanları ile il genel meclisi üyeleri katıldı.