Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Kentsel Dönüşümü Anlattı

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine parti binasında görsel sunum yaptı.

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, Kentsel Dönüşümü Anlattı
Kentsel dönüşüm proje ve uygulamaları ile dikkatleri üzerine çeken Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti yönetimini çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Göreve başladıklarında bütçenin yüzde 93'ünün personel gideri olduğunu anlatan Korkut, yaptıkları çalışmalar sonrasında bütçelerinin yüzde 85'inin hizmet ve yatırıma aktığını söyledi.

Korkut, "Biz kentsel dönüşüm projesi hazırlarken resmin tamamına bakarak çalışma yapıyoruz. Bir yerde kentsel dönüşüm yapıyorum diye kadük ve güdük işlere kalkışılmamalı. Bu mevcut sorunu büyütmek hatta yeni sorunlar açmak anlamına gelir. Biz kentsel dönüşüm yapıyoruz ve yalnızca kamulaştırma adına şehre 80 milyon lira civarında bir para girişi sağladık. Yakutiye Beledeyesi olarak Erzurum'un her alanına katkı sağlıyoruz. Yıkarkende yapıyoruz. Biz şehrin silüetini değiştirmeye, ekonomiyi geliştirmeye kararlıyız." şeklinde konuştu.

KILIÇ: BAŞKANIN BAŞARISI BİZİM BAŞARIMIZDIR
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Belediye Başkanı Korkut'un yaptığı başarılı çalışmalardan gurur duyduklarını söyledi.