ESYÖNDER Başkanı Gümüş: Yöneticilerimiz Eskişehir İçin Birlik Olmalı

Eskişehir Yöneticiler Derneği (ESYÖNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Gümüş, Eskişehir’de görev yapan yöneticilerin el birliği içerisinde hareket etmelerinin, şehre önemli bir ivme kazandıracağını söyledi.

ESYÖNDER Başkanı Gümüş: Yöneticilerimiz Eskişehir İçin Birlik Olmalı
ESYÖNDER Başkanı ve üyeleri, bir süre önce Eskişehir'e tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül’e, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ESYÖNDER Başkanı Gümüş, ilde yeni göreve başlayan kurum müdürlerini ziyaret etme konusunda yoğun bir gayret gösterdiklerini ve bunun yöneticiler arasında güzel bir kaynaşmaya vesile olduğunu dile getirdi.

Derneğin çalışmaları hakkında Başsavcı Gül’e bilgi veren Gümüş, amaçlarının yöneticiler arasında başarılı ve güzel çalışmaları teşvik etmek olduğunu kaydetti.Gümüş, "Eskişehir için yapılacak her türlü yatırım ve faaliyet için yardımcı olma arzusundayız. Ülkemizde hukuk alanında son yıllarda önemli çalışmalar yapıldı. Başsavcımızın da şehrin adli konularının çözümünde güzel çalışmalar yapacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyoruz." dedi.

Başsavcı Çetingül de, il yöneticilerinin kendisini ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Çetingül, "İlimizin güzide yöneticilerinin bir araya gelerek böyle bir çalışma yapmalarını takdirle karşılıyorum. Yöneticiler arasında, tanışma ve güzel bir diyalog kurulmasına vesile oluyor. Bu bakımdan Esyönder’e ve il yöneticilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.