Ayaz Filminin Galası Nişantaşı Cıty's Da Yapıldı

İlklerin filmi AYAZ; iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşen galada izleyicisiyle buluştu. Yarım kalan aşkları ve intikam duygusunun boyutlarını sorgulayan, aksiyon sahneleri nefes nefese izlenen AYAZ, sinemaseverlerden tam not aldı.

Ayaz Filminin Galası Nişantaşı Cıty's Da Yapıldı
Türk Sineması 'nın unutulmazları arasına girmeye aday AYAZ 'ın, 20 Mart Salı günü Nişantaşı City 's Citylife Sineması 'nda yoğun ilgi nedeniyle izdihamın yaşandığı galasında, pek çok ünlü sima bir araya geldi. İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katıldığı galada filmin başrol oyuncularından Çiğdem Aysu, Gökhan Tepe, Cemal Hünal, Tamer Levent ve diğer oyuncular tam kadro yer aldı. Konuklar, gösterim öncesi düzenlenen kokteylde oyuncularla sohbet etme şansı buldu.

Siyah kostümleriyle filmin başrolündeki Ayaz karakterine bürünerek konukları karşılayan genç kızlar ile hikaye hakkında gizemli bir ipucu veren domino şeklindeki kurabiyeler de gecenin ilginç sürprizleri arasındaydı…

Kokteyl sonrası 7 salonda aynı anda gösterime giren filmi izleyen konuklar; AYAZ 'ın etkileyici senaryosunun akışına kendilerini bırakarak, bir yandan aksiyon sahnelerinin heyecanını yaşarken diğer yandan da unutulmaz bir aşk hikayesine tanık oldular... “Ayaz” filminde romantik filmlerden tanıdığımız Cemal Hünal müthiş bir performansla karşımıza çıkarken, ünlü şarkıcı ve dizi oyuncusu Gökhan Tepe 'de ilk kez bir sinema filminde yer alıyor. Türkiye 'de aksiyon filmlerindeki aktrist boşluğunu dolduracak olan Çiğdem Aysu da ilk sinema deneyimini sergiliyor. Yapımcılığını Mass Media Lütfi Kara 'nın üstlendiği filmin yönetmeni ise Hakan Kurşun.

Gösterim öncesi ise filmin yapım şirketi Mass Media 'dan Yapımcı Lütfi Kara yaptığı basın açıklaması ile AYAZ 'ın süresiz olarak sinema salonlarından çekildiğini belirterek kendilerine bu kararı aldıran sinema sektöründeki sorunlara değindi