AK Parti Gaziantep Milletvekili Mazıcıoğlu'nun Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Sözcüsü Halil Mazıcıoğlu, ülkemizin mesuliyet duygusu ve samimi hizmet anlayışına sahip insanların omuzlarında yükseleceğini bildirdi.

Mazıcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep Sanayi Odası , Örnek Sanayi İmalatçıları ve KOSGEB Gaziantep İl Müdürü Said Şahiner'in önceki gün Ankara'ya geldiklerini belirtti.

Mazıcıoğlu, Makina Kimya Endüstrisi Kurumu'nda toplantı ve işbirliği gezisi yapan heyetin, kendisi diğer Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Ali Şahin, Nejat Koçer ve Derya Bakbak'ın da katılımıyla MKE'de incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

Mazıcıoğlu, GSO'nun programının MKEK'de tanıtıcı brifing ile başladığını, daha sonra heyetin MKE Gazi Fişek Fabrikası, MKE Elmadağ Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası, MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası, MKE Mühimmat Fabrikası ve MKE Silah Fabrikasını gezerek bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Mazıcıoğlu, geziye ilişkin şu görüşlere yer verdi:

''Ülkemizde siyasi istikrar ve kararlılığın hüküm sürdüğü Ak Parti Hükümetleri döneminde hızlı bir büyüme trendine şahit olmaktayız. Sanayi sektöründe hedefimiz; Uluslararası rekabet şartlarına uyum sağlamış, verimlilik düzeyi ve katma değeri yüksek, teknoloji yoğun, markaya sahip, kaliteli üretimi esas alan bir duruma hep birlikte getirmektir. Ülkemiz mesuliyet duygusu ve samimi hizmet anlayışına sahip insanların omuzlarında yükselecektir.

Ankara'ya gelerek programa katılan bütün firma sahibi hemşehrilerime, GSO Başkanımız Adil Konukoğlu'na ve emeği geçen herkese özellikle teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.''
Kaynak: AA