Sen İlçe Temsilciği, Müftülük Personeline Yönelik Toplantı Düzenledi

Türk Diyanet Vakıf-Sen İlçe Temsilciliği, İlçe Müftülüğü personeline yönelik toplantı düzenledi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya Yağlıdere Müftüsü Yusuf Ulusoy, Türk Diyanet Vakıf-Sen Giresun Şube Başkanı Mehmet Öksüz, ilçe temsilcisi Muammer Kübüç, müftülük personeli ile sendika üyeleri katıldı.

Şube Başkanı Öksüz, burada yaptığı konuşmada, sendikal birikim, tecrübesi ve etkili yapısı ile Türk Diyanet Vakıf-Sen'e çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemde bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Öksüz, din ve vakıf görevlilerinin özlük ve ekonomik haklarını en iyi şekilde korumak, geliştirmek için mücadele ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Diyanet İşleri Başkanlığı nezdinde gördüğümüz eksiklikleri de ilgili mercilere anında ileterek, sorunun çözümüne katkı için destek sağlıyoruz. Sendikalar siyaset yapma yerleri değildir. Dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen, sayıları 110 bine ulaşan diyanet personelinin tamamını kucaklayan bir sendikal anlayış içerisinde faaliyet yürütmektedir. Sendikalar kurumların alternatifi de değildir. Sadece kurumların daha iyi hizmet vermesinin önünü açmaktadır.''
Kaynak: AA