Patnos Özel İdare Müdürlüğü, Karla Mücadele Alanında Tam Not Aldı

Ağrı'ya bağlı ilçeler son yılların en yoğun kar yağışları ve soğuk hava etkisinde.

Patnos Özel İdare Müdürlüğü, Karla Mücadele Alanında Tam Not Aldı
Özellikle Patnos ilçesi bu yıl son on yılın en uzun ve yoğun kar yağışını gördü. Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, Şantiye Şefi Tahsin Keleş ve ekibini üstün gayretlerinden dolayı tebrik etti.

Niyazi, İl Özel İdaresi çalışanlarına Kaymakamlık tarafından verilen yemeğe katıldı.

Kaymakam Niyazi, ''Patnos'ta son on yılın en ağır kış mevsimini yaşıyoruz .Ağır geçen kış şartları ve yoğun yağan kar yağışına rağmen İlçe kaymakamlığı ve özel idaresinin gösterdiği üstün gayret ve çalışmaları ile ilçede herhangi bir aksaklık yaşamadık.İlçe kaymakamlığı ve Özel idare ekiplerinin yapmış oldukları bu uyumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Son günlerde yağışların artması ihtimali ile birlikte Patnos İl Özel İdaresi ilçeye bağlı köy ve mahalle yollarında çalışmalarını hızla sürdürüyor. 92 köy ve 76 mezrada gerekli çalışmaların zamanında yapılmasına önem veren Özel İdare ekipleri, vatandaşların ulaşımının aksamaması için gerekli önlemleri zamanında alarak köy ve mezralardaki vatandaşların yüzünü güldürüyor." dedi.

"24 SAAT'DE BÜTÜN YOLLAR AÇILIYOR"
Patnos ilçesinde ağır geçen kış mevsimine rağmen 24 saatte kapalı köy ve mezra yolu açıldı. İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa, "Bizler bir aileyiz. Şefinden operatörüne,santralcısından bekçisine kadar hepimiz bu yolda elimizden geleni yapmak için çabalıyoruz. Bizim operatörlerimiz sırf yolu kapalı köy yollarının kalmaması için çoğu 48 saat çalışarak yol açma ve hasta kurtarma operasyonlarına katıldı." dedi .