4’üncü Eğitim Bölgesi’nden Çanakkale Şiir Dinletisi

Kocasinan 4’ünüc Eğitim Bölgesi Okulları 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü Kahramanlık Şiirleri Şiir Dinletisi düzenledi.

4’üncü Eğitim Bölgesi’nden Çanakkale Şiir Dinletisi
İl Özel İdare Salonu 'nda gerçekleştirilen şiir dinletisine okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan 4. Eğitim Bölgesİ Koordinatör Okul Müdürü aynı zamanda Argıncık Lisesi Müdürü Alper İbrahim BİŞKİN, 4. Eğitim Bölgesi okullarının birlikte hazırlamış olduğu Şiir Dinletisinin Çocuklarımızda Çanakkale Ruhunu canlandırmada ve o günleri yad etmede ne kadar önemli olduğunu, bu tür etkinliklerin öğrencilerde kalıcı izler bıraktığını belirtti. Bu bağlamda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Program 4.Eğitim Bölgesinin 17 Okulunun 17 öğrencisinin birbirinden güzel kahramanlık şiirlerini okumasıyla devam etti. Programa katılan birçok velinin duygulandığı, ağladığı görüldü.

Program bitiminde 4. Eğitim Bölgesi Koordinatör Okul Müdürü Alper İbrahim Bişkin, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, Kocasinan İlçesi 4.Eğitim Bölgesi okullarının birlikte böyle bir etkinlik hazırlamalarından ve sergilemelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğretmenler ve öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek şiir dinletisi sona erdi.
Kaynak: İHA