Gençiz’den Okullarda Bilgilendirme Toplantıları

Kısa adı Genç - İz olan İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme ve Danışma Merkezi tarafından İzmit Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile okullarda gençlik bilgilendirme toplantıları yapılıyor.

Gençiz’den Okullarda Bilgilendirme Toplantıları
Genç-İz sorumlusu Ömer Kaya tarafından yapılan sunum 24 Kasım Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ilgi ile izlendi.

“Her Zaman Genç-iz” sloganıyla öğrencilere AB Gençlik Programları, Eurodesk ve yerel gençlik projeleri hakkında bilgiler verilen toplantı sonunda tüm katılımcı gençler, Genç-iz veri tabanına kayıt olmak için gerekli formları doldurdular. Büyük ilgi gören toplantıya katılan gençler en kısa zamanda bilgi sahibi oldukları projelere aktif olarak katılarak bireysel olarak kendilerini geliştirmek istediklerini söylediler. Kocaeli 'de tek Eurodesk Türkiye Temas Noktası olarak hizmet veren İzmit Belediyesi, gençlerin Avrupalı akranları ile bir araya gelmeleri için büyük fırsatlar sağlayan Eurodesk 'in tanıtımını yapmaya devam ediyor. İnternet üzerinden ua.eurodesk.gov.tr adresinden kolayca ulaşılabilen Eurodesk Türkiye aynı zamanda sosyal medyada etkin biçimde bilgilendirmelerini sürdürüyor.

Gençlerin, Belsa Plaza B Blok No: 93 adresindeki Genç-iz ofisine gelerek, e-posta veya telefonla proje hakkında detaylı bilgi alabildikleri belirtildi.
Kaynak: İHA