Yanan Çadırda Hayatını Kaybeden Egepehlivan, Sivas’ta Toprağa Verildi

İstanbul Esenyurt’ta bir alış veriş merkezinin şantiyesindeki çadırda çıkan yangında hayatını kaybeden 11 işçiden biri olan Sivaslı Bayram Egepehlivan'ın (48) cenazesi memketinde toprağa verildi.

Yanan Çadırda Hayatını Kaybeden Egepehlivan, Sivas’ta Toprağa Verildi
Bayram Egepehlivan'ın cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde ailesi tarafından teslim alınarak Sivas 'a getirildi. Evinin bulunduğu Mevlana Mahallesi'ndeki Çayyurt Çimenli Camii'neki camiindeki cenaze namazını Müftü Yusuf Şahin kıldırdı. Şahin, İstanbul 'daki yangında hayatını kaybeden işçilerin şehitlik mertebesinde olacağına işaret etti. Müftü Şahin, Bayram Egepehlivan 'ın geçen hafta musalla taşını kendinin temizlediğini hatırlatarak bu durumun yürekleri dağladığını söyledi.

Cenaze namazına Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan ile Bayram Egepehlivan 'ın askerdeki oğlu Osman, Gökhan ve Halil ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon'da komando olarak askerliğini yapan Osman Egepehlivan'ın dağıtımının Şırnak 'a çıktığı öğrenildi.
Bayram Egepehlivan 'ın cenazesi Yukarı Tekke Sıralı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Egepehlivan yangından 3 gün önce çalışmak üzere İstanbul 'a gitmişti.

Öte yandan yangında hayatını kaybeden Sivaslı işçi Çetin Coşkun 'un (42) cenazesinin ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin sürdüğü daha sonra Sivas'a gönderileceği öğrenildi.