Midyat’ta Öğrenciler Doktorların Tıp Bayramı'nı Kutladı

Mardin’in Midyat ilçesinde Mehmet Nezih Erdem Koleji öğrencileri, ’14 Mart Tıp Bayramı’ münasebetiyle Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Midyat’ta Öğrenciler Doktorların Tıp Bayramı'nı Kutladı
Öğrencileri makamında ağırlayan Başhekim Uz . Dr . Emine Al , çok duygulandığını belitti .

Hastane çalışanlarının Tıp Bayramı ' nı kutlaan öğrenciler Başhekim Uz . Dr . Emine Al ' a çiçek takdim etti . Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Başhekim Al , &ldquo ; Böyle bir günde hatırlanmaktan dolayı çok duygulandım . Öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür ederim . &rdquo ; dedi .

Başhekimin odasında bir süre kalan öğrenciler Dr . Emine Al ' ı soru yağmuruna tuttu . Neden doktor olduğunu ve bayan doktor olmaktan dolayı duygularını merak eden öğrencilere Başhekim Al , &ldquo ; İnsanlara yardımcı olmak için doktor oldum . Doktor olmak çok kutsal bir meslektir . Önemli olan insanlara hizmet edip , onların hayır dualarını almaktır . &rdquo ; şeklinde değerlendirdi .

Doktorluk hakkında bilgi veren al , uzmanlık alanı olan anestezi ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi . Öğrencilere çok çalışmalarını tavsiye eden Başhekim Al , öğrencileri kıvrak zekâlarından dolayı kutladı .

Erdem Koleji Müdürü Salih Aslan ise &ldquo ; Doktorlarımızın tıp bayramını kutlamak için öğrencilerimizle birlikte hastanemizin başhekimiz ziyaret etti . Bütün doktorların bayramını bu vesileyle kutluyoruz . &rdquo ; diye konuştu .

Gerçekleştirilen ziyaret sonunda öğrenciler , hastane doktorlarıyla hatıra fotoğrafı çekti .