Kentsel Dönüşüm İhalesi İçin Adanalı Müteahhitlere Çağrı

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, kentsel dönüşüm ihalesi için Adanalı müteahhitlere çağrıda bulundu.

Kentsel Dönüşüm İhalesi İçin Adanalı Müteahhitlere Çağrı
Adana Müteahhitler Birliği, Adana Havalimanı 'yla ilgili mania alanı meselesinde çıkan teknik problemin çözümünde aktif görev alan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk 'e teşekkür ziyaretine geldi.

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte makamına geldiği Başkan Prof. Dr. Öztürk 'e mania meselesinin çözümünde üstlendiği aktif görev nedeniyle teşekkür etti.

Gürsesli, “Birbirini tetikleyen yüzlerce sektörün önünün açılması adına çok önemli bir problemin çözümünde ilgili bakanlıklar nezdinde bizzat yaptığınız sunum etkili oldu. Bu konudaki katkılarınız için size teşekkür etmek istedik” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, Adana Müteahhitler Birliği 'nin ziyaretine teşekkür ederken, “Belediyelerin vatandaşların temel ve sosyal belediyecilik hizmetlerini yerine getirmenin yanında yatırımcıların önünü açmak gibi de önemli bir görevleri vardır. Bu anlamda müteahhitlik sektörü baz alındığında sizlerin inşa edilmesine vesile olacağı prestij yapılar şehrimizin yeni kimlik kazanmasında önemli bir etken olacaktır” dedi.

Başkan Öztürk, kendisini ziyarete gelen Adana Müteahhitler Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine önemli bir çağrıda bulundu.

Başkan Öztürk, Adana tarihinde bir ilk durumundaki Seyhan 'ın iki mahallesinde gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmasının ihale aşamasına geldiğini belirterek, “Ben Adanalı firmalara sizlerin aracılığıyla sesleniyorum. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 'nin (TOKİ) tarihini belirlediği bu ihaleye Adanalı firmalarımız özellikle ilgi göstersinler. Adana şehircilik tarihinin bu en önemli çalışmasını Adana kökenli firmalarımız eliyle yapılması bizleri sevindirecektir.” diye konuştu.