Hakemler Bürokratları Ziyaret Etti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Düzce Şubesi yeni yönetim kurulu hakem camiasının sorunlarını aktarmak ve nezaket ziyaretinde bulunmak ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler vermek için ilin yöneticilerine ziyaretlerde bulundular.

Hakemler Bürokratları Ziyaret Etti
TFFHGD Düzce Şube Başkanı Mustafa Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri sırasıyla Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde yetkililere bilgiler verildi.Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz ziyaretlerde şunları aktardı; “Her hafta değerlendirme toplantıları yaparak genç hakemlerimize eğitim vermekteyiz. Hakemlik camiasını ileriye götürmek adına fahri olarak üstlendiğimiz bu görevde mutlu olabilmenin yolu, hakemlerimizin üst liglerdeki yöneteceği maçlardaki başarılarıdır, bunun için özverili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu noktada ilimizi diğer illerdeki bölgesel ve ulusal müsabakalarda temsil eden hakem ve gözlemcilerimizin olduğunu ancak bu sayısın daha da artırılması gerekiyor.”

Toplam faal hakem ve gözlemci olarak 103 kişilik bir üye potansiyeli bulunan derneğin birtakım sorunları olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz ”Hakem camiası olarak bu zor ve meşakkatli görevi yerine getirirken en ciddi problemimiz hakemlerimize ait bir yerimiz yok. Gerek eğitim çalışmaları gerek haftalık kritikleri yapmak için bir yerimiz yok. Buda bizim işimizi zorlaştırmaktadır. Bunları yöneticilerimize aktırdık. Bir yere ihtiyacımız olduğu ilettik kendileri de bizlere imkanları ölçüsünde yardımcı olacaklarının sözü verdiler. Camiamıza katkıda bulunan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.
Kaynak: İHA