Başkan Özüm, Korucuk’ta Poşet Uygulamasını İnceledi

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibiyle poşet uygulaması yapılan Korucuk bölgesinde inceleme yaptı.

Başkan Özüm, Korucuk’ta Poşet Uygulamasını İnceledi
Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Korucuk Vakıfkent 'te uygulanan poşet uygulaması nedeniyle bölgede inceleme yaptı. Başkan Özüm, bölgede zaman zaman çöp konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, bu konuda bölge sakinlerinin çöp toplama günlerine dikkat etmelerini istedi.Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 'nün apartmanların giriş kapılarına çöp toplama günleri ve saatlerini yazdığını belirten Başkan Özüm, “Belediyemizin çöp toplama günleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi 'dir.

Bu günlerin haricinde poşetlerle çıkartılan çöpler görüntü kirliliği oluşturuyor. Eğer çöp toplama günlerine ve saatlerine uyulursa bölgede böyle bir sorun kalmaz.Belediye olarak haftada bir gün de bölgenin genel temizliğini yaptırıyoruz.Ancak bu konuda bölge sakinlerinin de bize yardımcı olması gerekiyor.Eğer bu konuda bize yardımcı olurlarsa bölgemiz daha temiz ve düzenli olur ”dedi.Mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Özüm, çöp günleri haricinde çöp çıkartanların kendilerine bildirilmesini isteyerek bu konuda zabıtanın gerekli yasal işlemi yapacağını ifade etti.
Kaynak: İHA