Turgutluspor-Bugsaş Maçı Cumartesiye Alındı

Turgutluspor ile Bugsaşspor arasında oynanacak karşılaşma, Bugsaşspor’un hafta içi kupa maçının olması nedeniyle Cumartesi gününe alındı.

Bir gün izin kullanıp, bugün Bugsaş maçının hazırlıklarına başlayan Turgutluspor, hedefini mutlak galibiyet olarak belirledi. Play Off iddiasındaki iki 40 puanlı takım arasındaki maçın final havasında geçmesi bekleniyor.

Turgutluspor 'un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek, “Bugsaş karşılaşması belki de bizim açımızdan sezonun en önemli karşılaşmalarında biri olacak. Rakibimizi deplasmanda yenmiştik, sahamızda da yenerek puan parkı ile ilk 5 takım arasındaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kulübün basın sözcüsü Sait Aşık ise, “Aynı hedefe kilitlenmiş, aynı puana sahip iki takımın mücadelesinden mutlu ayrılan taraf biz olmak istiyoruz. Bu karşılaşma, ilk 5 biletini alacak takımı da büyük ölçüde belirleyecek. Bugsaşspor 'u Turgutlu 'dan eli boş göndermek zorundayız. Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma” dedi.

Bu arada, Turgutluspor 'da kırmızı kart cezalısı Serhat Akın bu karşılaşmada forma giyemezken, sakatlığı bulunan Halil Zeybek 'in durumu ise maç günü belli olacak.
Kaynak: İHA