Salihli AK Parti’den Kahvaltılı Toplantı

AK Parti Salihli İlçe yönetimi, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın da katıldığı kahvaltılı toplantıda moral depoladı.

Salihli AK Parti’den Kahvaltılı Toplantı
Polis Lokali 'nde gerçekleştirilen sabah kahvaltısında, ilçede yapılması gündemde olan projeler hakkında bilgi veren Milletvekili Yurttaş, “Salihli yüksek hızlı tren projesiyle mutlaka buluşacak” dedi.

Salihli Huzurevi 'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü 'ne devredildiğini belirten Yurttaş, şu açıklamaları yaptı: “Salihli Huzurevi yıllardan buyana sadece SSK 'lı vatandaşlara hizmet veriyordu. Artık yeni sistemle tüm halkımıza hizmet edecek. Mevcut bina ihtiyaçlara cevap veremediği için yıkılıp yerine yenisi yapılacak. Yeni hizmet binasında sadece Huzurevi olarak değil, aynı zamanda vatandaşa rehabilitasyon hizmetleri de verilecek. Şimdi huzurevi binası bünyesinde hizmet veren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) için de, Adil Oral Vergi Dairesi civarında yeni bir hizmet binası yapılacak. Yeni binanın yapılmasıyla SGK 'dan sadece Salihli halkı değil, çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımızda yararlanacak.”

FEN LİSESİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL AÇILACAK

Durasıllı Kasabası 'nda yapımı tamamlanan Kemal Ural Anadolu Fen Lisesi 'nin önümüzdeki eğitim-öğretim yılında açılacağını kaydeden Muzaffer Yurttaş, ayrıca bu okulun yanına bir de yurt binası yapılacağı müjdesini verdi. Yurttaş, Salihli Devlet Hastanesi 'ne 75 yataklı ek bina yapılmasının da 2012 programına girdiğini söyledi.Yüksek hızlı tren projesine de değinen Yurttaş, “Hızlandırılmış tren projesi kapsamında Manisa- Alaşehir arasında yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Manisa-Salihli arası işleyecek olan trenlerimiz saatte 130 kilometre hıza ulaşabilecek. Sadece yolları yenilemekle kalmayıp, trenleri de yenileceğiz” diye konuştu.
Kaynak: İHA