Marketten Para ve Sigara Çaldıkları İddia Edilen Zanlılar Yakalandı

Eskişehir'de bir marketten para ve sigara çaldıkları iddia edilen biri kadın 3 şüpheli yakalanırken, Aile Sağlık Merkezi'nden lap top ve LCD televizyon çalan hırsızlar aranıyor.

Marketten Para ve Sigara Çaldıkları İddia Edilen Zanlılar Yakalandı
Alınan bilgiye göre, Mamure Mahallesi'ne bir marketten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Görevliler yaptıkları araştırmada market sahibinin cuma namazına giderken kapısını kilitleyerek çıktığını ancak, namazdan döndükten sonra geldiği işyerinin kapısının açılarak kasadan 700 TL para ile 15 karton sigaranın çalındığını tesbit etti. Ekipler, yaptıkları çalışmada eşgalleri belirlenen ve hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıkaları bulunduğu belirlenen M.D. (34), M.A. (26) ile H.D.'yi (30) yakalayarak gözaltına aldı. Ayrıca polis, Deliklitaş Mahallesi'nde kapısını tornovida ile açarak girdikleri Aile Sağlık Merkezi'nden 2 adet LCD televizyon ve 3 adet lap top bilgisayarı çalarak kaçan ve kamera görüntülerinden kimlikleri belirlenen 3 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.Emniyette ki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA