Kar Yağışı Kaza Getirdi: 2 Yaralı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazada iki araç birbirine girerken kazada 2 kişi yaralandı.

Kar Yağışı Kaza Getirdi: 2 Yaralı
Serdivan ilçesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre Yazlık Mahallesinden Serdivan istikametine seyreden Semih Özdemir idaresinde ki 54 ES 808 plakalı otomobil kayganlaşan yolda bir anda kontrolden çıktı.Kontrolden çıkan araca aynı istikamette seyreden Osman Şahbaz idaresinde ki 54 ZT 581 plakalı panelvanda arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçlar yol kenarında bulunan kaldırıma çıktılar.

Kaza sonrası her iki araçta bulunan Ali Kısakol (22) ve Arda Çakar (22) yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu kaydedildi.Kaza sonrası kısa bir süre kontrollü olarak ulaşımın sağlandığı yol daha sonra trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili tutanak tuttu.Sürücülere korkulu anlar yaşatan Mehmet Akif Ersoy Bulvarında bulunan virajda daha önce de pek çok kaza yaşanmıştı.
Kaynak: İHA