Fasiad’dan Deniz Bilimleri Fakültesi'ne Ziyaret

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği (FASİAD), yönetim kurulu üyeleri, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.

Fasiad’dan Deniz Bilimleri Fakültesi'ne Ziyaret
Dr. İsmet Balık 'ı ziyaret etti. Dekanlık'ta gerçekleşen ziyarete FASİAD Başkanı Hasan Gül, İstişare Kurulu Başkanı Abdulkadir Kibar, Başkan Yardımcısı İbrahim Karamolla, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Arıca, Bahri Cabi ve Genel Sekreter Adem Korkmaz katıldı. Ziyarette sivil toplum ve Üniversite işbirliğinin geliştirilmesi için fikir alışverişi yapıldı.

Yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Ordu Üniversitesi (ODÜ) Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, Üniversite-Sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini önemsediklerini, her geçen gün gerek Fakültenin, gerekse Meslek Yüksek Okulunun büyüdüğünü bu bağlamda Dekanlık alanı içerisinde yapmayı planladıkları kaydetti. Yapılaşma hakkında da bilgi veren Dekan Balık, fakülte içerisinde bulunan eski depo ve fabrika binalarını yıkmayı ve Fatsa 'ya yakışır bir bina yapmayı amaçladıklarını belirtti.

FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül 'de, 'Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi bizim yıllardır özlemini çektiğimiz bir Fakülte, yakın bir zamanda kurulmasına rağmen ciddi çalışmalara imza atıyor. Her geçen gün hem kadrosunu genişletiyor, hem de öğrenci sayısı artıyor bu da bize gurur veriyor. Üniversite bir şehrin sosyo-ekonomik yönden gelişmesi adına ciddi önem arz ediyor. Bu bağlamda biz de yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sizleri ziyaret edip, maddi ve manevi olarak Fakültemizin yanında olduğumuzu ve bundan sonra da olacağımızı belirtmek istedik. ' dedi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fakülte yönetimi de hazır bulundu.