Başhekim Dalga, Yücelik ve Dolar'ı Ziyaret Eti

Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Sebahattin Dalga ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esalettin Gül, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile Doğu Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Osman Dolar'ı ziyaret etti.

Başhekim Dalga, Yücelik ve Dolar'ı Ziyaret Eti
Geçen hafta sonu Aşkale Çimento Fabrikası'nda meydana gelen iş kazasında biri mühendis iki kişinin ölümü ve bir işçinin de yaralanması nedeniyle Başhekim Sebahattin Dalga, Lütfü Yücelik'e taziye ziyaretinde bulundu. Başhekim Dalga, Türkiye'nin önemli ve büyük şirketlerinden Aşkale Çimento'da meydana gelen talihsiz kazadan dolayı üzüntü duyduklarını söyledi. Dalga, ölenlere rahmet, yaralı işçiye ise şifa temennisinde bulundu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik ise iş kazasını sonucu meydana gelen kazadan dolayı büyük üzüntü duyduklarını ifade etti. Kaza öncesinde her türlü iş güvenliğinin alındığını dile getiren Yücelik, 'Çok değerli iki kardeşimizin ölümü bizleri derinden üzdü. ' dedi.

Başhekim Dalga ve Basın Halkla İlişkiler Müdürü Gül daha sonra önceki hafta göreve yeni seçilen DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dolar'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Anadolu sermayesinin ve iş adamlarının her geçen gün güçlenmesinin önemli olduğunun altını çizen Şifa Hastanesi Başhekimi Dalga, 'İşadamlarımızın ulusal ve uluslararası yatırımlara yönelmesi bizleri mutlu ediyor. ' diye konuştu.

DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Dolar ise görev bayrağı teslimi aldıklarını anlattı. Bölgenin sosyo ekonomik yapısına canlılık kazandırmak amacıyla bütün enerjilerini harcayacaklarına değinen Dolar, 'Yeni bir sinerji ile bölgemize ve ülkemize katma değer sağlamak için çalışacağız. ' ifadesini kullandı.