Ak Parti Kars Milletvekillerinin Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, yeni yı8l dolayısıyla ortak mesaj yayımladılar.

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Kılıç ile Arslan yayımladıkları mesajda, “2012 yılını geride bırakırken, yeni yılın milletimiz ve memleketimiz için kardeşlik bağlarının daha da güçlendiği, birlik ve beraberliğin daha da kuvvet bulduğu huzur dolu bir yıl olmasını diliyoruz” dediler.

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, ortak yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler: “AK Parti Hükümeti olarak son yılın hizmet bilançosunu çıkarırken, millete karşı sorumluluğumuzun gereğini yapmanın ve milletimizin takdirine mazhar olmanın huzuru içinde yeni bir yıla giriyoruz. Aslında her bir iktidar yılımızı hep huzurla ve gururla geride bıraktık. Zira, milletten gücünü alan milletin iktidarı olarak, ürettiğimiz eserler ve yaptığımız hizmetlerle 5 seçim ve 2 halk oylamasını kazanarak istikrar ve istikametle yolumuza devam ediyoruz. 2013 yılında tüm dünya ekonomik sorunlarla uğraşmaya devam ederken, ülkemiz büyümeye devam edecektir.

Milletvekilleriniz olarak, iyi niyet ve samimiyetten ödün vermeden, yılmadan yorulmadan yeni yılda yeni hizmetlerimize devam edeceğiz. 2013 yılında özellik bölgemiz ve ülkemizin bazı kesimlerinde hayvancılıkta yaşanan problemlerin de çözüleceğine olan inancımızla, tekrar 2013 yılının tüm hemşerilerimiz, milletimiz ve ülkemiz için mutlu ve müreffeh bir yıl olmasını diliyor, selam ve saygılar sunuyoruz.”
Kaynak: İHA