Kürt Hip Hop Sanatçısı Ninova Park’ta Hayranlarıyla Buluştu

Kürt hip hop sanatçısı Dezz Deniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park Alışveriş Merkezi’nde (AVM) hayranlarıyla buluştu.

Kürt Hip Hop Sanatçısı Ninova Park’ta Hayranlarıyla Buluştu
Almanya’da yaşayan ve aslen Mardinli olan Dezz Deniz, imza günü etkinliği çerçevesinde Ninova Park AVM’de hayranlarıyla buluştu. İmza etkinliği öncesi, Ninova Park AVM’nin 1. katında mini bir konser veren Dezz Deniz, son albümünden Kürtçe hip hop parçalarını seslendirdi. Dezz Deniz sahne aldığı sırada, Ninova Park AVM’de bulunan vatandaşlar, konsere yoğun ilgi gösterdi. Konseri Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can da izledi.

Diyarbakır’da bulunmaktan büyük keyif aldığını dile getiren Dezz Deniz, Ninova Park’ta çok güzel bir açılışa imza attıklarını söyledi.

Deniz, “Tüm Diyarbakırlılara teşekkürlerimi sunuyorum. Ninova Park’ta çok güzel bir açılışa imza attık. Yine aynı şekilde albümümün tanıtımını burada yapmış oldum. Burada bulunan tüm Diyarbakır halkıyla taze duygularımı paylaştım. Ninova Park yönetimine teşekkür ediyorum. Beni burada dinleyenlere sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Ninova Park AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Didem Yılmaz Oto, Ninova Park AVM olarak şimdiye kadar bu tür organizasyonları hep yaptıklarını belirterek, bundan sonrada bu organizasyonları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA