Gördes'te Büyükşehir Yasası Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Gördes Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Büyükşehir Yasası Bilgilendirme Toplantısı’ Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Gördes'te Büyükşehir Yasası Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Toplantıya Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, oda ve meslek kuruluşlarının başkanları, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Uğur Aydemir mecliste kabul edilen 2013 yılı bütçe çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdikten sonra, Büyükşehir Yasası ile ilgili merak edilen açıklamalarda bulundu.Aydemir; “10 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde ülkemiz büyük bir gelişim ve değişim yaşamıştır. Küresel krizlerde pek çok ülke batarken, biz dimdik ayakta kaldık. Ekonomimiz dünya sıralamasında 26. sıradan 16. sıraya yükseldi. Hedefimiz 2023 yılında kişi başı milli geliri 25 bin dolar olarak gerçekleştirmektir. Büyükşehir yasasıyla Manisa büyük bir şans yakalamıştır. Artık hizmetler vatandaşımızın ayağına gelecektir. Hizmet getirecek kişileri vatandaşımız seçeceği için, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır açıklamasında bulunan Aydemir, yasa hakkında çıkarılan olumsuz açıklamalara itibar etmeyin, biz sizin yaşam kalitenizi arttırmak için bu yasayı çıkardık" diyerek uyarıda bulundu .
Kaynak: İHA