Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Daştan, İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

Adıyaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne yeni atanan Hacı Daştan, MÜSİAD Adıyaman Şubesi'ni ziyaret ederek, iş adamlarının sorunlarını dinledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Daştan, İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Daştan'ın, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Dağtekin’in ev sahipliğini yaptığı ziyaretine; MÜSİAD Adıyaman Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sait Göksu ve Osman Gürbüzcan ile üyelerden Abdulkadir Eroğlu ve Osman Yıldırım da katıldı.

Hacı Daştan burada yaptığı konuşmada, "Bakanlığımızın 2023 vizyonu çerçevesinde, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji il müdürlükleri olarak neler yapabilirizi konuşup, tartışmak için bugün bu ziyareti gerçekleştirdik. Bakanlığımızın son zamanlarda KOSGEB aracılığı ile vermiş olduğu çok ciddi destekler var. TÜBİTAK kapsamında Avrupa Birliği projeleri için de çeşitli destekler var. Bunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunmamız gerekiyor. Bu projelerin amacına ulaşması için sanayicilerimizin bizler için çok büyük bir önemi var" dedi.

MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Dağtekin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nisan 2012 tarihinde kurulmuş olan derneğimiz, kısa sürede önemli çalışmalara imza attı. Bunun için bütün arkadaşlarımızla birlikte gayret sarf ediyoruz. Ancak büyük gayretlere rağmen halen ciddi eksikliklerimizin olduğunun da farkındayız. Bu konuda iyi bir ekip oluşturarak eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz. Bu konuda da müdürümüzü biraz zorlayacağımızı söylemek istiyoruz. Bugün derneğimize yapılan bu ziyaret yeni bir bürokratik değişikliğin göstergesi. MÜSİAD Adıyaman teşkilatı olarak üzerimizdeki yükün ağırlığının farkındayız ve bu yükü Allah'ın izniyle taşıyacak da güçteyiz. Bu memleket iyi olan her şeyi hak ediyor ve inşallah el birliğiyle memleketimizi hak ettiği yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA