'Gülen Yüzler' Projesinin İkinci Etabı Tamamlandı

İçel'in Mut ilçesinde, istihdam sorunlarına ve çevre konularına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen "Gülen Yüzler" projesinin ikinci etabı tamamlandı.

'Gülen Yüzler' Projesinin İkinci Etabı Tamamlandı
Mut Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile düzenlenen proje kapsamında faaliyet gösteren 50 kişilik çalışma grubu etkinliklerini tamamladı. Projede yer alan paydaşlarla biraraya gelen Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, proje kapsamında ilçenin istihdam sorunlarına, çevre temizliği ve güzelleştirilmesi konularına değinildiğini söyledi.

"Sizlerle birlikte ilçemize hizmet etmekten Son derece mutluyum" diyen Orhan, şöyle konuştu: "Gönül isterdi ki hiç ara vermeden hizmete devam edelim. Ancak İş-Kur projelerimizin süresinden kaynaklı olarak uygulamalarımız bu şekilde ilerliyor. Sizlerin çaba ve gayretlerinden Son derece memnun oldum. Önümüzdeki günlerde yeniden ilçemize hizmet üretebilmek adına İş-Kur ile ortaklaşa projelerimiz devam edecek. Ümit ediyorum ki, ilçemizin güzelleştirilmesi ve istihdam olması adına daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız" dedi.

Gülen Yüzler Projesi paydaşları ile vedalaşıp, hatıra fotoğrafı çektiren Orhan, daha Sonra İş-Kur perSoneliyle sohbet etti .
Kaynak: İHA