TBB’den Gaziantep Sanayi Odası’na Ziyaret

Türk Basın Birliği (TBB) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı M.

TBB’den Gaziantep Sanayi Odası’na Ziyaret
Erhan Durukan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu makamında ziyaret etti. TBB Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Erhan Durukan, GSO Başkanı Adil Konukoğlu’na Gaziantep Sanayi Odası’nın yeni binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile makamında yapılan ziyarette konuşan Durukan, “Gaziantep Sanayi Odası’nın bu yeni binasının hayırlı olmasını, başkanlığınızda büyük hizmetler vermesini temenni ediyoruz” dedi.

Durukan, GSO Başkanı Adil Konukoğlu’na yıllar önce Objektif Dergisi’ne ‘Kapak Konusu’ olan merhum Sani Konukoğlu’nun çerçeveli fotoğrafını armağan etti.

Durukan’ın ziyaretinden ve Sanayi Odası’nın Kurucusu olan babası Sani Konukoğlu’nun hatırasından dolayı memnuniyeti dile getiren GSO Başkanı Adil Konukoğlu, “Ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duydum. Makamlar ve koltuklar geçicidir. Bundan böyle de Gaziantep Sanayi Odası olarak hizmetlerimizin devam edeceğinden hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Kaynak: İHA