Başiskele'de Sinema Miniklerin Ayağına Geldi

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ nedeniyle düzenlediği özel programda sinemayı miniklerin ayağına getirdi.

Başiskele'de Sinema Miniklerin Ayağına Geldi
Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında gerçekleştirilen organizasyonda daha önce hiç sinemaya gitmemiş ve gidemeyecek durumda olan minikler davet edildi. Bu özel organizasyonda salona film makinesi, patlamış mısır arabası ve pamuk şeker arabası getirilerek miniklere bir sinema ortamı yaşatıldı. Film aralarında palyaçolar ile birlikte de oynayan çocuklar gönüllerince eğlendi. ‘Buz Devri 4’ filminin gösterildiği programda çocuklar dev ekranın büyüsüyle filmi büyük keyifle seyretti. Okullarından belediyenin otobüsleriyle alınan davetliler gösteri sonunda da yine aynı şekilde evlerine bırakıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Öznur Altıntaş organizasyonla,"Bu programdaki amacımız; Başiskele’de ki tüm çocukların bu etkinliğe katılmasından ziyade sinemaya gidemeyen çocukların Dünya Çocuk Hakları haftasında eğlenme hakkını doyasıya yaşamasıydı. Program sonunda bize teşekkür eden ve aynı programın yapılmasını bir daha isteyen çocuklarımızdan da anladık ki amacımıza ulaşmışız. Onları eğlenmesine vesile olmuşuz. Bu konuda bize destek veren başkanımız Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyor, ondan aldığımız bu enerjiyle daha birçok benzer programları da önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz"dedi
Kaynak: İHA