Çeşitli Etkinliklere Katılmak Üzere Adana'ya Gelen Oyuncular Timur Acar İle Murat Akkoyunlu ve Yönetmen Murat Şeker Piyango Bileti Alarak Şanslarını Denedi

''Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede'' filmi oyuncularından Timur Acar ile Murat Akkoyunlu ve Yönetmen Murat Şeker, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Adana'da piyango bileti alarak şanslarını denedi.

Yönetmen Murat Şeker, Adana Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, İskenderun, Hatay ve Adana'da imza günü ve farklı etkinliklere katılacaklarını belirtti.

Şeker, Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi için Adana'dan ''çeyrek'' bilet aldıklarını belirterek, ''Türk sinemasına destek olmak için, aslında 'tam' bilete ihtiyacımız var'' şeklinde şaka yaptı.

Tüm sinemaseverleri filmlerine beklediklerini ifade eden Şeker, bir gazetecinin ''Neden tam bilet almadınız-'' sorusuna, ''Tam bileti alamadık, onu Cem Yılmaz alıyor'' dedi.

Oyuncu Timur Acar da gazetecilerle sohbet ederek, filmi izlemeyen basın mensuplarına açıklama yapmayacağını söyleyerek şaka yaptı.

Muhabir: İbrahim Erikan - Volkan Kaşık

Yayıncı: Anıl Bağrık
Kaynak: AA