Başkan Karaosmanoğlu Şeb-i Arus Etkinliğine Katılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 739. Mevlana’yı Anma (Şeb-i Arus) Törenleri’ni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte izleyecek.

Başkan Karaosmanoğlu Şeb-i Arus Etkinliğine Katılacak
Başkan Karaosmanoğlu, birlik yönetimiyle de Konya’da bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin (TDBB) yönetim kurulu toplantısı Konya’da yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve TDBB Başkanı Karaosmanoğlu’nun çağrısıyla birliğe üye belediye başkanları Konya’da bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu’nun idaresinde toplanan birlik yönetimi gündemde yer alan maddeleri değerlendirdi. Birliğin yönetim kurulu toplantısına TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı) Başkanı Serdar Çam da katıldı.

Toplantıda konuşan TİKA Başkanı Çam, Türk Dünyası’nda yaptıkları değerli çalışmalar nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu ile birlik yönetimine teşekkür etti.

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu ile belediye başkanları, Konya’daki temasları çerçevesinde Başbakan Erdoğan tarafından verilen kahvaltıya katılacak. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile de bir araya gelecek olan Başkan Karaosmanoğlu, ardından Başbakan Erdoğan ile birlikte 739. Mevlana’yı Anma Töreni’ni izleyecek .
Kaynak: İHA