Bakan Yıldız, Ak Parti Gençlik Kolları İle Bir Araya Geldi

Gaziantep’te düzenlenecek olan Enerji Zirvesi Toplantısı için kente gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti il Başkanlığını ziyaret ederek, AK Parti Gençlik Kolları ile bir araya geldi.

Bakan Yıldız, Ak Parti Gençlik Kolları İle Bir Araya Geldi
AK Parti il binası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Gaziantep il Başkanı Ahmet Üzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç, Gençlik Kolları üyeleri ile AK Parti Gaziantep Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gençlere seslenerek, “Şehir bir yanı ile büyürse aynen insanlardaki obez büyüme gibi sıkıntılar olur. İnsanın tek başına yalnız bir başına kilo alması önemli değil. Yani zihniyle, kalbiyle, ekonomik büyüme yalnız bir tarafı ile olmaz. O yüzden siyasi istikrarın oluşması Belediyenin, Sanayi Odası, Ticaret Odasının her birinin parti ile beraber uyumlu çalışmasından kaynaklanıyor. Bunun bazı illerde tesisi edilememesi olması o ile verdiği zararı hep beraber görüyoruz. Gaziantep sizlerin omzunda yükseliyor. Biraz önce Büyükşehir Belediye Başkanımız bazı resimlerde bize sunumda bulundular. Hiç müdahale etmiyorum. Babamızın, dedelerimizin zamanında kaldı. Bunlar 40 yıl önceki resimler 7 ve 8 yıl önceki resimlerden bahsedildi. Bu değişim ve dönüşümün şehirdeki büyümenin göz tarafından çok daha anlamlı bir şekilde bahsedilmesi demektir. İnsan içinde bulunduğu yerdeki değişimi çok fark edemiyor. Ama Gaziantep’e her geldiğimizde bu değişimi hissediyoruz. AK Parti’nin istikrarı aynı zamanda ülkenin siyasi istikrarı ile çok paralel hale geldi. Bir partide istikrar olsa da olur olmasa da olur diyemiyoruz artık. Geçen muhalefetten arkadaşımız ‘ben AK Partiye oy vermedim ama AK Partinin iktidarda kalmasını istiyoruz’ dedi.

Biz kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza geleceğimize daha iyi bir Türkiye bırakmak durumundayız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, AK Parti Gaziantep il Başkanı Ahmet Üzer, Bakan Taner Yıldız’a bakır işlemeli sürahi hediye etti. Bakan Yıldız daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜMSİAD) düzenleyeceği ödül törenine katılmak üzere hareket etti .
Kaynak: İHA