Ak Parti Konya İl Teşkilatı, Dedemli Halkıyla İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Dedemli halkıyla istişare toplantısı yaptı.

Dedemli'de düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Bozkır Barajı nedeniyle arazi ve evleri etkilenen vatandaşların asla mağdur edilmeyeceğini, il teşkilatı olarak bu konuda gereken çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük ikinci projesi olan KOP'u hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Sorgun, bölgeye yapılan Bozkır Barajı nedeniyle Dedemli beldesinin de etkileneceğini ifade etti.

Sorgun, ''Bizler de beldemizin arazi ve evlerinin kamulaştırılma aşamaları ve yöntemleri hakkında vatandaşlarımızla istişarelerde bulunmak amacıyla bugün buradayız. Ekmek zor kazanılırsa da ondan zor vazgeçilir'' dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı da istişare toplantısını vatandaşın taleplerini dinlemek ve kimsenin mağdur olmaması için yaptıklarını dile getirerek, ''Sizlerin faydasına, sizlerin rahat ve huzurunuza uygun ne varsa onun yapılmasını can-ı gönülden istiyor ve bu konuda da çaba sarf edeceğim'' diye konuştu.

Dedemli Belediye Başkanı Ali Uçar ise duyarlılıklarından dolayı İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
Kaynak: AA