Sulakyurt'lular Dernek Çatısı Altında Bir Araya Geldiler

Kırıkkale'de kurulan Sulakyurt'lular derneği çalışmalarına başladı.

Sulakyurt'lular Dernek Çatısı Altında Bir Araya Geldiler
Kırıkkale il merkezinde bir araya gelen Sulakyurt'lular, ''Sulakyurt'lular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'' kurdular.

Derneğin açılışı nedeniyle program düzenlendi.

Açılışa Sulakyurt'luların yanı sıra Kırıkkale ve Ankara'dan eğitim camiasından, sağlık çalışanlarından Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda Sulakyurt'lu vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Zekeriyya Ünver, derneğin açılışına gelen davetlilerle yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dernek Başkanı açılış programında yaptığı konuşmada, kurulan dernek sayesinde iyi ve kötü günde birlik ve beraberlik içinde olunacağını söyledi.

Başkan Ünver, ''Sulakyurt'lular olarak bundan Sonraki beraberliklerimiz dernek çatısı altında sürdürülmeye devam edecektir. Dernek sayesinde tüm hemşehrilerimizle birlikte olmak istedik. Bundan Sonraki günlerde her türlü sosyal faaliyetlerde birlik ve beraberlik içinde olacağız. İyi ve acı günde duygularımızı paylaşacağız. Geniş bir katılım oldu. Yarından itibaren yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte derneğimizin etkinlik çalışmalarına başlayacağız'' şeklinde konuştu.

Derneğin açılışı, ikili sohbet ve görüşmelerin ardında Son buldu .
Kaynak: İHA