Milletvekili Kinay'dan Özkaldı ve Kınacı'ya Ziyaret

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı ile Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı'yı makamlarında ziyaret etti.

Özkaldı'dan, ''Kureyşler Barajı ve Sulama Projesi ile Malzeme Ocakları'' projesi hakkında bilgi alan Kinay, köylülerin sağlıklı bir yerleşim planı çerçevesinde herhangi bir mağduriyet söz konusu olmadan, aynı zamanda yapılan yatırımı aksatmadan taşınması konusundaki hususunda görüşlerini anlattı.

Söğütözü Sulama Kanalının da İl Özel İdaresi tarafından tamamlanarak civardaki 3 köyde kullanıma sunulması ve kanuni mevzuat dahilinde bu projenin İl Özel İdaresi'ne devredilerek işlemlerin hızlandırılması konularını da Özkaldı'ya aktaran Kinay, onunla Çavdarhisar Sulama Birliği'nin durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kinay, Kınacı'yı ziyaretinde, Kütahya ve Eskişehir'de yaşayan vatandaşların ortak yararlanabileceği mesire yeri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, bu mesire yerinin, bölge halkına piknik, çeşitli sportif faaliyetler, yürüyüş, manzara seyri ve diğer sosyal etkinlikler bakımından çok güzel bir katkısı olacağını söyledi.

Porsuk Mesire Alanı'nın, Sabuncupınar bölgesi Karadiken Tepesi mevkisinde kurulması düşünüldüğü bilgisini veren Kinay, Kınacı'dan proje hakkında destek istedi.

Muhabir: Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA