Harf 2012 Basın Teşvik Yarışması Bu Yıl Üçüncü Defa Düzenlenecek
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)'nın Manisa Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ile ortaklaşa düzenlediği HARF (Haber, Röportaj, Fotoğraf) 2012 Basın Teşvik Yarışması'nın bu yıl üçüncüsü yapılacak.

İlk üçe giden basın mensuplarını ödüllendireceklerini dile getiren Coşkun, ayrıca üç dalda mansiyon olacağını kaydetti.
Katılacak eserlerin 26 Kasım 2011 ile 30 Kasım 2012 arasında yayımlanmış olması, MTSO Basın Müşavirliği'ne 31 Aralık 2012 mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerektiğini kaydeden Coşkun, her dalda tek eser kabul edileceğini söyledi.
Eserlerin değerlendirilmesinin akademik ve uzman jüri üyeleri tarafından yapılacağını, ödül töreni tarihinin de önümüzdeki günlerde belirleneceğini ifade etti.
Yaşar Coşkun birinciye bin 500, ikinciye bin, üçüncüye 750 ve mansiyona 500 lira para ödülü verileceğini bildirdi .
