Atso’dan İşdünyasına Ar-ge Destekleri, Devlet Teşvikleri Eğitimi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, iş dünyasına yönelik olarak 15 Kasım tarihinde ‘Ar-Ge Destekleri, Devlet Teşvikleri’ eğitimi düzenlendiğini bildirdi.

Atso’dan İşdünyasına Ar-ge Destekleri, Devlet Teşvikleri Eğitimi
Araştırma Geliştirme (AR-GE) Destekleri ve Devlet Teşvikleri’nin ülkemizin geleceğini şekillendirecek yatırım kararlarını etkilediğini belirten Budak, 15 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek eğitimde, konunun uzmanı Serpil Arslantaş tarafından katılımcılara devlet desteklerini anlamak, devlet destekleri ile başarıyı yakalamak, devlet destekleri stratejisi, TÜBİTAK, KOSGEB, Kalkınma Ajansı ve dış ticaret AR-GE projeleri amaç ve kapsamları”nın anlatılacağını söyledi.

ATSO Başkanı Budak, “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin detaylarını 5 Nisan 2012 tarihinde açıkladığı yeni teşvik paketinin ayrıntıları, bu konudaki yasal düzenlemeler, teşvikler hakkındaki devlet politikaları hakkında güncel bilgi sahibi olmak, devlet teşvikleri konusunda yönetim stratejisi geliştirmek, yeni küresel ekonomik düzende rekabet gücünü arttırmak, pazarda başarıyı yakalamak açısından söz konusu eğitim oldukça önemli. Tüm üyelerimizi bu eğitime bekliyoruz” dedi.

Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO’nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü’nden alınabileceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA