Canlı yayında gözyaşları sel oldu

Müge Anlı ile Tatlı Tatlı Sert programında, 82 yıl sonra torunlarına kavuşan Zehra Baş, canlı yayında herkesi ağlattı. Baş'ı anneannesine çok benzettiğini söyleyen Müge Anlı da hüngür hüngür ağladı.

Canlı yayında gözyaşları sel oldu
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde duygusal anlar yaşandı.

Yıllardır çocuklarını arayan Zehra Baş'ın torununu bulan program ekibi, canlı yayına telefonla bağlayarak Zehra teyzeyi torunuyla konuşturdu. 82 yıl sonra torunlarına kavuşan Zehra Baş, canlı yayında üzücü bir de haber aldı. Baş'ın kızının ve oğlunun öldüğü ortaya çıktı.

STÜDYODAKİ HERKESİ AĞLATTI

Zehra Baş, dakikalarca ağladı, stüdyodaki seyirciler başta olmak üzere Müge Anlı ve program ekibi de bu duygusal anlara dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu.

Ağlayan Baş'ı teselli eden Müge Anlı, 'Sizler ağlayınca üzülüyorum ' dedi.

Torunlarının yarın anneanesinin yanına geleceğine dair söz vermesi üzerine Anlı hüngür hüngür ağlamaya başladı.

Kendini tutamadığını söyleyen Anlı, 'Ben Zehra Hanım'ı kendimi anneanneme çok benzettim. Nurlar içinde yatsın, çok severdim. Hep o baktı bana. Sizler de gelin anneannenizin elini öpün ' dedi.

'ANNEANNEMİN BENİ BÖYLE GÖRMESİNİ İSTERDİM '

Ağlamaya devam eden Müge Anlı, seyircilerden özür dilereyek, 'Dünden beri Zehra teyzeyi görüyorum, sarılıp öpüyorum, dayanamadım. Çok isterdim anneannemin hayatta olmasını. Evimizin baş köşesinde otursaydı. Biz çok doyamadık anneneme. Anneannemin beni böyle görmesini iserdim. Yıllarca bize bakıp büyüttü. Bazen görüyorum anneanneler torunlarına bakıyorlar ama burnundan getiriyorlar çocukların. Bana anneannem bir öteye git demedi. Nurlar içinde yatsın, öyle büyüttü bizi ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE