P&g İle Makro'dan Çocuklar İçin Spor Salonu ve Ekipmanları

P&G ile Makro, okulların spor ekipmanlarını yenileme projesi ile sporcu nesillerin yetişmesine katkıda bulunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları ruhunu çocuklarla buluşturmak hedefiyle başlatılan ''Okulumdan Olimpiyat Oyunlarına'' projesi kapsamında P&G ve Makro, Türkiye genelinde beş ilde beş okulun spor ekipmanlarını ve Ankara Kent Koop İlköğretim Okulu'nun spor salonunu yeniliyor. Proje kapsamında P&G ve Makro tarafından yenilenen Ankara Kent Koop İlköğretim Okulu'nun spor salonu öğrencilerin hizmetine açıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen P&G Türkiye Marka Operasyonları Direktörü Tuba Altunterim, P&G'nin daha fazla yaşamı iyileştirme amacı doğrultusunda çalıştığını ve ''Okulumdan Olimpiyat Oyunlarına'' projesi ile çocukların yaşamlarını spor yoluyla iyileştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Altunterim, P&G'nin Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile 10 yıllık işbirliği anlaşması imzalayarak Olimpiyat Oyunları'nın sponsoru olduğunu ve Türkiye'de spor ve Olimpiyat Oyunları ruhunu canlandırmak için girişimde bulunduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Okulumdan Olimpiyat Oyunlarına projesi kapsamında Makro ile beraber olimpiyat sporcusu olma yolunda ilerleyen çocuklara destek olmayı hedefliyoruz. Makro işbirliğiyle tüketicileri de aktif olarak projemizin bir parçası haline getirdik. Makro marketlerde P&G ürünlerinden satın alan tüketiciler, beş okulun spor ekipmanlarının yenilenmesine katkıda bulundular. Sporla büyüyen nesillere destek olmak amacıyla yola çıktığımız bu projede en büyük arzumuz, çocuklarımızın okul çağında düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmalarına ve daha özgüvenli, sosyal, başarılı ve sağlıklı bireyler olarak hayata atılmalarına katkı sağlayabilmek.''

Proje ortağı Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör de P&G ile böyle bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''Her iki kurum da tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmek ve toplumun yararını gözetmek gibi ortak bir vizyona sahip. Bu bakış açısı ile her iki şirket arasında doğan sinerji projemize güç verdi. P&G ile birlikte ülkemizin geleceği çocuklarımızın hayatlarını iyileştiren bir proje içinde olmaktan dolayı mutluyuz. Makro olarak başkentte başladığımız başarı serüvenimizde yine başkentteki bir okula destek olmak da ayrıca bir gurur kaynağı'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA