Çankaya ve Elmadağ Belediyeleri Protokol İmzaladı

Çankaya Belediyesi ve Elmadağ Belediyesi arasında iş makineleri takası için protokol imzalandı.

Protokole göre Elmadağ Belediyesi'nde bulunan asfalt plenti ile Çankaya Belediyesi'nde bulunan 3 adet damperli kamyon, 2 çöp kamyoneti, 1 kamyonet, 1 asfalt silindiri ve 1 adet kapalı kasa kamyonet takas edildi. Yakupabdal Mahallesi'nde gerçekleşen imza törenine Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

Törende konuşan Bülent Tanık, komşu iki belediyenin girişimiyle kamuya ait bir tesisin bu sebeple kullanılabilir hale geldiğini söyledi.

Tanık, asfalt plentinin Çankaya Belediyesi'nin büyük bir ihtiyacını karşılayacağını belirterek, buna karşılık Elmadağ Belediyesine toplam 8 adet iş makinesi verildiğini bildirdi.

Tanık, kamu malının tekrar kullanılabilir hale getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

''Bir değerin bulunduğu yerde çürüyüp gitmesine engel olduk. Bu takasın akıllıca bir iş olduğunu düşünüyorum. Memleketimize hizmet etmek açısından hepimizin kucaklayıcı olmasını istiyoruz. Öyle olmasını da diliyorum.''

Gazi Şahin ise her iki belediyenin güzel bir çalışma yaptığını, atıl olan bir tesisin hareketli hale getirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

Şahin, ''Ortada ne atıl makine kalsın ne de bundan kaynaklanan bir üzüntü olsun'' dedi.

Muhabir: Murat Kaya

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA