Sendikada Üyesinin Ailesine Maddi Yardım

Araç ilçesinde cinayete kurban giden Memur-Sen Üyesi Musa Şerbetçi'nin ailesine, sendika tarafından 15 bin liralık ferdi kaza yardımı yapıldı.

Diyanet-Sen Kastamonu Şube Başkanı İrfan Bakır, Araç temsilcisi Süleyman Barkan ve şube yönetim kurulu üyeleri, Şerbetçi'nin Kuzeykent'teki evini ziyaret ederek, eşi Reyhan Şerbetçi'ye başsağlığı dileğinde bulundular.

Bakır, ziyarette yaptığı konuşmada, Musa Şerbetçi'nin Haziran ayında Araç'ta uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, arkasında gözü yaşlı bir eş ve iki çocuk bıraktığın belirtti.

Bağlı bulundukları Memur-Sen'in özel bir sigorta şirketi ile anlaşma yaparak, üyelerinin her türlü kaza ve ölümünü sigorta kapsamına aldırdığını hatırlatan Bakır, ''Bu sayede merhumun ailesi için 15 bin liralık kaza yardımı aldık. Gücünü üyelerinin desteğinden ve birliğinden alan Memur-Sen, örnek hizmet sendikacılığını sürdürerek iyi günde ve kötü günde üyelerinin yanında olmaya devam ediyor. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz'' dedi.

Reyhan Şerbetçi de tazminatı çocuklarının eğitiminde kullanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından, Bakır tarafından 15 bin liralık çek Reyhan Şerbetçi'ye teslim edildi.

Muhabir: Yaşar Kuru

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA