Kemikleri Bulundu, 7 Yıl Sonra Toprağa Verildi

Yalova'da, 2005 yılında kaybolduktan sonra geçtiğimiz Şubat ayında öldürüldüğü anlaşılıp, cesedinden arta kalan parçaları boş bir arazide bulunan Fatih Geçer'in cenazesi, toprağa verildi.

Kemikleri Bulundu, 7 Yıl Sonra Toprağa Verildi
Samanlı Köyü'ndeki evinden, 2005 yılında ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan, geçtiğimiz Şubat ayında ise öldürüldüğü anlaşılan Fatih Geçer'in, Paşaköy'de boş bir arazide, cesedine ait olduğu sanılan bazı kemiklere ulaşılmıştı. Polisin bulduğu kemikler üzerinde kriminal laboratuvarda yapılan incelemeler sonucu, cesedin, 2005 yılında kaybolan 1981 doğumlu Fatih Geçer'e ait olduğu kesinleşti. Ailesine teslim edilen Fatih Geçer'in cesedi, yaşadığı merkeze bağlı Samanlı köyünde toprağa verildi.

Geçer'in tabutu, ilk olarak ailesinin aynı köydeki evine getirildi.

Geçer ailesinin yakınlarının akın ettiği evde, anne Şengül Geçer ile baba Fethi Geçer, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

"OĞLUMUN KATİLİ ARKADAŞLARI ÇIKTI"
Baba Fethi Geçer, ''Gençlere tavsiyem, arkadaşlarını iyi seçsinler, kimseye güvenmesinler. Bize bunu, evimize girip çıkan, ekmeğimi yiyen insanlar yaptı. Allah, kimseye böyle acı yaşatmasın. En azından oğlumun cenazesini toprağa verebiliyorum.'' diyerek, gözyaşı döktü. Baba Geçer, yargılanması halen devam eden cinayet zanlılarına da tepki göstererek, ''Kızımın nikahında dua eden insanlar bunu yaptı. Aynı insan gözünün yaşına bakmadan oğlumun canını aldı.'' diye konuştu.

Anne Şengül Geçer ise oğlunun katillerinin cezalandırılmasını istediğini belirterek, ''Benim oğlumun kimseye bir kötülüğü yoktu. Polislerden Allah razı olsun, Yıllar Sonra en azından onun bize cenazesini teslim ettiler.'' dedi.

Anne Geçer, torununa sarılıp ağlayarak, ''Fatihimin yerine onu koydum.'' diye konuştu.

Geçer'in naaşı, Samanlı Köyü Camii'nde, öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazıyla köy mezarlığına defnedildi .