Esenler’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Esenler’de bu sabaha karşı aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobilin sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Yaralıyı kurtarmaya çalışan itfaiye ve sağlık ekipleri, yoldan geçen sürücülerin olay yerinde oluşturduğu izdiham nedeniyle çalışmakta güçlük çekti. Edinilen bilgilere göre, kaza bu sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Atışalan yolu TEM bağlantı yan güzergahta Edirne istikametinde meydana geldi. Sürücü İsa Alkan’ın kullandığı 34 GV 0652 plakalı hususi otomobil, Aksaray’dan Edirne yönüne seyrederken Atışalanı Köprüsü yan yolda aniden kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan otomobil demir bariyerleri de aşarak anayola devrilirken, araç içinde sıkışan sürücü, görgü tanıklarını ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yaklaşım yarım saatte kurtarıldı.

Kaza sırasında yoldan geçen sürücülerin araçlarından inerek olayı izlemesi, izdihama neden oldu. Oluşan izdiham nedeniyle görev yapan itfaiye erleri ve sağlık ekiplerinin çalışmakta güçlük çektiği gözlendi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan sürücü Alkan, olay yerinde hazır bekletilen ambulansa taşınarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı .
Kaynak: İHA