Döşemealtı’nda Emekli Öğretmenlere Vefa

Antalya’nın Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeniköy İlköğretim Okulu Müdürlüğünün organize ettiği ve Döşemealtı Belediyesi’nin katkı verdiği ilçe sınırları içerisinde emekli öğretmenler içen ‘Vefa Buluşması’ gerçekleştirildi.

Döşemealtı’nda Emekli Öğretmenlere Vefa
Döşemealtı İlçe sınırları içerisinde oturan emekli öğretmenler Yeniköy İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa davet edilirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, “Organizasyonumuzu Öğretmenler Günü’ne denk getirmek istiyorduk ancak yoğun bir mesai programı ve öğretmenlerimize ulaşmamız biraz zaman aldı. Böylesine anlamlı bir haftayı geride bırakırken ilçemizde ve eğitim öğretimde iz bırakan öğretmenlerimizin hizmet günleri sonunda onlarla yeniden bir arada bulunmaktan mutlu olduk” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer ise, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğretmenlerimize yönelik bu tarz organizasyonlar gerçekleştirmiştik. Ancak bu, hepimizi daha da duygulandıran ve mutlu eden bir buluşma oldu. Belediyemiz de bu anlamlı buluşmaya bir ‘vefa’ duygusu ile öğretmenlerimizin yanında yer almayı bir görev bilmiştir” diye konuştu.

Kaynak: İHA