Gop Belediyesi “cebıt Bilişim Eurasıa” Fuarı’nda

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl 13’ncüsü düzenlenen CEBIT Bilişim Eurasia 2012 Fuarı’na katılarak, son yıllarda belediyede gerçekleştirilen bilgi teknolojileri uygulamalarını tanıtıyor.

Gop Belediyesi “cebıt Bilişim Eurasıa” Fuarı’nda
CEBIT Bilişim Eurasia 2012 Fuarı’na katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi, “Daha Kaliteli Yaşam, Daha Kaliteli Hizmet İçin Teknoloji Emrinizde” sloganıyla Son yıllarda belediyede gerçekleştirilen bilgi teknolojileri uygulamalarını tanıtıyor. Fuarın açılış gününde stantları gezen vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin e-belediye hizmetleri, e-devlet kapısı işlemleri, cep vatandaş işlemleri, mobil başkan, mobil belediyecilik uygulamaları ve SMS belediyeciliği uygulamalarını tanıttığı multivizyon gösterisini ilgiyle izledi. Gaziosmanpaşa Belediyesi bülteni ve bilişim rehberi broşürlerinin de dağıtıldığı fuarla ilgili olarak Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, teknoloji alanında her yeniliğin takip edilmesinin önemine dikkat çekerek, “GOP Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası fuarları yakından takip ediyoruz. Bu fuarlar yeniliklerin takip edilmesi dışında belediyelerin yaptığı hizmetlerin geniş kitlelere ulaşmasında bir köprü görevi de üstlenmektedir” dedi.

CNR Expo’da bugün açılışı gerçekleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı, 29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek .
Kaynak: İHA