Sağlık- Sen Yöneticileri Ünver’i Ziyaret Etti

Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi'nde geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile yönetim kurulunu oluşturan üyeler, Şube Başkanı İbrahim Zengin başkanlığında, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Zengin, Genel Sekreter Hakan Gündüzpolat, Mali Sekreter Yusuf Sevim ile yönetim kurulu üyeleri Sebahattin Çağlar, Hüseyin Polat, Hüseyin Akal ve Tekin Koçak Belediye Başkanı Ünver’i ziyaret etti.

Sağlık-Sen Şube Başkanı İbrahim Zengin, ziyarette yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Hasan Ünver’de Sağlık-Sen’de yeni göreve gelen yöneticilere başarılar diledi.

Ünver, yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirterek zaman konusunda sorun yaşadığını belirtti.

Yoğun tempoya karşın kimi zaman Pazar günleri bile randevu verdiğini dile getiren Ünver, “Zaman konusunda sorun yaşıyoruz.Kimi zaman Pazar günleri bile randevu veriyoruz.Zaman konusunda etkin olamıyoruz nedense. İşi yerinde takip etmeyi seviyorum, örneğin belediye olarak bir yol çalışmamız var, gidip inceleme yapmak zorundasınız ama bu da kimi anlarda öğle saatlerine kadar devam edebiliyor. Ben de çok istiyorum , herkesin düğününde onların sevinçlerine, cenazelerinde de üzüntülerine ortak olayım, esnaflarımızı ziyaret edip onların çaylarını ve kahvelerini içip sohbet edeyim. Bunu yürekten söylüyorum bunları yerine getirmeyi gerçekten çok ama çok istiyorum. Ama 110 milyon TL’lik bir bütçe ile hareket ediyorsunuz, bir sorumluluk var üzerinizde. İnsanlar bize güvenmişler. Ben, bize güvenen insanların güvenlerini boşa çıkartma lüksüne sahip bir insan değilim . Zaten beni o sorumluluk bilinci yıkıyor, mahvediyor. Bu nedenle günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum. Çünkü vatandaş bize kefaret ediyor oy verirken . Çünkü beni seçerken, üzerinde ismimizin bulunduğu oy pusulasına mühür basarken kendisi de şehir adına karar veriyor.Bu inanın çok zor bir kefaret.” diye konuştu

Kaynak: İHA