Çubuk'ta Öğretmenlere Çiğ Köfteli Kutlama

Ankara'nın Çubuk ilçesinde öğretmenler, '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çiğ köfte partisi ile kutladı.

Çubuk'ta Öğretmenlere Çiğ Köfteli Kutlama
Ankara'nın Çubuk ilçesinde öğretmenler, '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çiğ köfte partisi ile kutladı. Türk Eğitim Sen Çubuk Temsilciliği tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü çiğ köfte partisine, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Türk Eğitim Sen Çubuk Temsilcisi Mustafa Hali, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Koca, Osman Refahiyeli, okul müdürleri, öğretmenler katıldı.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen çiğ köfte partisi Saklı Bahçe Spor Kompleksi'nde düzenlendi.

Partinin açılış konuşmasında sendika olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Türk Eğitim Sen Çubuk Şubesi Temsilcisi Mustafa Hali, "24 Kasım Öğretmenler gününü kutlama programları çerçevesinde sendika olarak çiğ köfte partisi düzenledik. Değişik bir aktivite olmasını ve öğretmenlerin kaynaşmasını istedik. Çiğ köfteli kutlama programımızın güzel olduğu kanaatindeyiz. Gecemize destek olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Çubuk Kaymakamı Şahin, konuşmasında öğretmenliğin ne kadar önemli bir meslek olduğunu vurguladı. İlçedeki öğretmenlerin azim ve istekle var güçleri ile çalıştığına şahit olduğunu ifade eden Şahin, kapsının tüm öğretmenlere her türlü istek ve talepleri için sonuna kadar açık olduğunu kaydetti.

Çubuk Belediye Başkanı Özden ise, ilçede eğitim anlamında yapılan önemli çalışmalar olduğunu hatırlattı. Hayırseverlerin verdiği eğitime desteğin her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Özden, "Öğretmenlerimizdeki istek ve azim olduğu sürece, biz siyasiler ve idarecilerde sizlerin çalışma alanlarınız olan okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için var gücümüzle çalışırız. Bu anlamda ilçemizde hayırsever vatandaşlarımız da çok büyük destek verdi ve vermeye davam ediyorlar. Yavuz Selim Mahallesi’nde de Kocalar ailesi tarafından 2013 yılında 24 derslik bir okul yaptırılacak. Bu müjdeyi de buradan vereyim" dedi.

Konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde katılımcılara çiğ köfte ve ayran ikram edilirken, Kaymakam Şahin ve Başkan Özden tarafından da öğretmenlere ve ailelerine karanfil dağıtıldı

Kaynak: İHA